Profil

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Byrum Auto Aps blev startet 1. januar 2004.

Ved overtagelsen af Byrum Auto & Traktor der var grundlagt af Sven-Erik Olesen i 1984.

Vi ligger på Læsø og er i dag et moderne værksted der har været med i AutoMester-kæden siden starten.

Vi er foruden mester, 1 svend, 2 arbejdsmænd, 1 lærling, 1 kontordame og en fejedreng, og vi beskæftiger os med alt indenfor autobranchen. Vi beskæftiger os også med entreprenørmaskiner og traktorer.

Vi sætter en ære i at holde en høj standard indenfor efteruddannelse og ny auto teknik og deltager i de kurser der er indenfor AutoMester-organisationen.

Telefon & Mail

98 49 10 44

info@byrumauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder